Plats per emportar aquestes Festes

By 4 Desembre, 2018Uncategorized @ca

           

Canelons de tres carns                                                                                                            10,20 €/ Ració 3 und)

Canelons amb tòfona negra                                                                                                     9. 80 €/und

Canelons amb tòfona blanca                                                                                                  15,80€/und

Sopa de Nadal amb pilotetes/Sopa de Navidad con pelotillas                                  10.55 €/ración

Terrina de foie gras 50 gr.                                                                                                      13.50 €                   

Carpaccio de Salmó  Salvatge fumat  Vermell d’Alaska (200 gms.)                       17,50€ (natural)                                          

Croquetes de peix, pollastre de pota blava i xoriç, pernil o botifarra negra        1.80€/und .

Raviolis de gamba amb “duxelle” de bolets amb “jus”de crustacis                         3,90€/und.

Espatlla de Xai al Forn (sencera +- 1 Kg.)                                                                       28.95 €

Espatlla de cabrit al forn                                                                                                       29.50 €

Colomí de Bress amb la seva guarnició                                                                           27,00€

Capó farcit de fruits sec i suc del rostit aprox.1.200Kg                                            39,50€

Torrons artesans fets per nosaltres 300 grms.+-                                                       15,50€

Barra de coco                                                                                                                            15,50€

Pa per a celiacs                                                                                                                          0,75€/und.

Cava Nectari Cuvée Especial                                                                                            19.00-€

Vi Blanc Don Olegario Albarinyo (4º vi millor del mòn 2008)                          18.00-€

Tot tipus de marisc per encàrrec i altres suggeriments ó qualsevol altre plat de la carta.  També CAVIAR  I  ANGULES

Todo tipo de marisco por encargo y otros sugerimientos o cualquier otro plato de la carta. También CAVIAR Y ANGULAS

Els encàrrecs amb 3 dies d’antel.lació

Los encargos con 3 días de antelación

Tef: 932.268.718 – nectari@nectari.es

Jordi Esteve

Jordi Esteve

Chef de Nectari
Jordi Esteve

Latest posts by Jordi Esteve (see all)

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada