El restaurant Nectari s’ha convertit en poc temps en lloc de pelegrinatge per als amants de l’alta gastronomia mediterrània. Aquest conserva des del 2012 una Estrella Michelin que llueix i mima amb cura per part del seu xef Jordi Esteve i tot l’equip.

La combinació entre innovació i tradició és un dels millors secrets del restaurant. Però sobretot, la base d’una cuina basada en la selecció de productes frescos de la millor qualitat, d’origen local i de temporada. Aquesta magnífica combinació ho converteix en un referent de la restauració a Barcelona.

Nectari es troba a pocs metres de la popular estació de l’AVE a Sants, i a pocs metres de la Fira de Congressos de Barcelona, situada en Plaza Espanya. El restaurant ofereix una autèntica experiència gastronòmica en un ambient modern i acollidor, ideal tant per a reunions de negocis, com per gaudir entre familiars o en parella. A més, dos dels seus tres menjadors poden utilitzar-se com a salons privats per a celebracions i esdeveniments.

En Nectari, disposem d’una elaborada i cuidada carta que compta amb menús de migdia i nit, així com un menú especial de degustació pels quals no vulguin perdre’s ni un detall de les nostres delícies culinàries. La carta, també està disponible en llenguatge braille.