Jordi Esteve

Jordi Esteve és el jove xef que comanda dels fogons del Nectari. Esteve va estudiar a la reconeguda escola de cuina i pastisseria Hofmann de Barcelona, d’on han sortit la majoria de grans xefs. Ha treballat en algunes de les cuines més importants del país, com per exemple, la del Restaurant de Martín Berasategui, a Sant Sebastià; o en el Restaurant El Girasol, en Moraria (Alacant), amb dos Estrelles Michelin. També en cuines internacionals com la del Restaurant l’Ambroisie a París, amb 3 Estrelles Michelin.

Malgrat la seva joventut, compte ja amb una llarga trajectòria professional, havent estat fins i tot assessor de diversos hotels de la cadena de vaixells de luxe Silversea, o participat en diferents Jornades Gastronòmiques per tot el món. Entre els diferents premis amb els quals ha estat guardonat la seva labor en els fogons, cal destacar l’Estrella Michelin atorgada al Nectari al novembre del 2012.

Jordi Esteve és un virtuós del producte. La seva cuina és moderna i imaginativa, barrejant tradició amb un toc actual. La qualitat del producte és el seu leitmotiv en la cuina i això queda patent en els plats del Nectari, elaborats amb ingredients frescos, locals i de temporada, pensats per a tothom, fins i tot per celíacs.

mqdefault

Jordi Esteve
a Cuines de TV3

sortim-nectari-thumb

Article a
la Revista Sortim