Diverxo, Dos Palillos, Casamar, Nectari i molts més…estem #Cocinandouninicio

La cuina també pot ser un punt de partida, un espai únic on créixer. Per això ens hem unit al projecte de la Fundación Un inicio, una associació que té com a objectiu oferir un espai perquè tot aquell que queda fora de la normalitat mostri el valor que atresora i pel qual ningú ha gosat apostar. Un inici entén que tots, amb sacrifici i humilitat, som capaços d’aconseguir tot allò que ens proposem. Per això els seus pilars fonamentals són l’educació, l’empresa (entesa com a objectiu) i l’excel·lència.

VIDEO (https://www.facebook.com/CocinaUnInicio/)

Un inicio està creant una nau a Alcalá d’Henares (Madrid) el nucli de la qual és un cuina en la qual es produiran receptes donades pels millors cuiners d’Espanya i Itàlia. En la nau, els joves tindran l’oportunitat d’aprendre i adquirir una formació multidisciplinària basada en el diàleg i la certesa que en l’error resideix la veritable font d’aprenentatge. Molt aviat hi serem ensenyant tot el que sabem i, a més, crearem una salsa única els beneficis de la qual seran per a la fundació. Era impossible no unir-se a ells per ajudar a #cocinaruninicio.

Jordi Esteve

Jordi Esteve

Chef de Nectari
Jordi Esteve

Latest posts by Jordi Esteve (see all)

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada