Gaudir d’un menú amb “estrella Michelin” sense gluten

By 24 maig, 2017Uncategorized

Des de que l’any 2007 vam començar a introduir menús sense gluten arrel de la visita d’un nen intolerant al gluten un migdia, la nostra implicació en desenvolupar una cuina compromesa amb la celiaquia ens ha portat a poder oferir una experiència gastronòmica complerta a tots els nostres clients.

En l’actualitat el 95% de les propostes que oferim a la carta i en els menús degustació presenten l’opció apta per celíacs, fins i tot els 4 tipus de pans que elaborem: ceba, olives, normal i espècies, disposen de la seva versió gluten-free. El nostre servei Take Away inclou a més de receptes de tota la vida, entrepans i pastissos aptes per celíacs. Tot amb el certificat de l’Associació de celíacs de Catalunya.

En els últims anys les normatives i reglamentació sobre l’ús de productes sense gluten, etiquetatges i protocols en cuina i sala han anat experimentant canvis considerables, sent cada vegada més estrictes i exigents. A Nectari seguim sent un dels pioners en el sector de la restauració amb “estrella Michelin” en implementar i adaptar-nos als requisits necessaris per complir les normatives vigents.

Estem dins de l’escàs 2,7% dels restaurants catalans amb oferta gastronòmica sense gluten certificats per l’Associació de celíacs de Catalunya.

Per això, comptem amb la Blanca Esteve, diplomada en Nutrició, llicenciada en ciència i tecnologia dels aliments i directora d’ Aleanutri, empresa experta en nutrició i gestió en seguretat alimentària, que juntament amb l’Associació de celíacs de Catalunya, ens guia i orienta en tot el procés.

 

Jordi Esteve
Latest posts by Jordi Esteve (see all)

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.