LES CROQUETES DEL MUNDIAL: el gust de cada país!

By 2 juliol, 2018Uncategorized

Gaudeix a Nectari de les millors croquetes del Mundial. Cadascuna d’elles està elaborada amb els ingredients tradicionals d’alguns del països que han aconseguit superar la primera fase de grups. Les presentem en un mapamundi sobre el país al qual representen els seus ingredients.

Posarem rumb a Europa on gaudirem de les croquetes d’Espanya, França i Croàcia. En el primer degustarem una croqueta elaborada amb pernil ibèric; en el segon, una d’ànec i foie i, en el tercer, una croqueta de careta de porc amb poma marinada i gel de poma Granny Smith.

Després creuem l’oceà fins Llatinoamèrica. La nostra ruta? Mèxic, Uruguay, Argentina i Brasil. A Mèxic gaudirem d’una croqueta de “burrito” amb formatge, arròs i achiote arrebossada amb els colors de la bandera; a Uruguai, una croqueta a base d’espècies i carn; a Argentina, una de “choclo” amb carn i arrebossada amb chimichurri i, finalment, al Brasil, una croqueta a base de feijoada amb mongeta negra, carn de porc i taronja.

Acabem el nostre viatge al Japó, on ens deleitarà una croqueta elaborada amb kimchi i arròs verd cruixent.

T’apuntes a la ruta de les croquetes del Mundial? Us esperem al nostre restaurant per gaudir-les fins que acabi el Mundial.

 

Jordi Esteve
Latest posts by Jordi Esteve (see all)

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.